El Grup Atrezzo ens farà sentir emocions fortes!

L’Arnau Sala, conegut contrabandista, serà penjat a la forca!

L’hostal de la corda és una història d’amor del segle XIX, un amor impossible, d’amagat, amb tots els obstacles que dos joves puguin trobar-se. La Mariona estima l’Arnau; l’Arnau ha de fugir, el volen penjar; el Batlle estima la seva filla i no vol que s’emboliqui amb un fugitiu… Ai las!

L’Armanda, la mestressa de l’hostal de la corda, malda per fer bullir l’olla;  en Ventura, l’hostaler, no pot sofrir l’arribada del representant del rei, no ha perdonat el traïdor Puigderajols, però s’haurà d’empassar l’orgull perquè ell i senyora, la distingida Marquesa de Somontano, passaran la nit a l’hostal.

Amor, odi, enveja, ressentiment, venjança, supèrbia…

El desenllaç a dalt de l’escenari.

Tothom assegut a la butaca, ja!!!

Anterior

Cartells obres final de curs 2016!

Següent

La Socarrada, la natura salvatge

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Potser t'interessa...