casa-rural-la-ermita-casas-rurales-en-canicosa-de-la-sierra-provincia-de-burgos_1f401f59668b542615aba81b0e10340c_1000_freeVine a Cal Manelic. Qui no vol descansar i gaudir de la natura en un lloc allunyat de la civilització?

 

Cal Manelic és una masia del segle XVII restaurada i reconvertida en allotjament rural. Refugi de gent que cerca trencar amb el bullici de la ciutat, refugi per a qui cerca la inspiració literària, refugi per als que cerquen retrobar l’amor i atiar la flama de la passió… A cal Manelic s’hi aplegaran les personalitats més diverses i distants, allà hi viuran aventures insòlites i descobriran facetes de la seva personalitat que mai haurien cregut que tenien

Que ve el senglar! Que ve el senglar!!!

Us convidem a passar una estona molt i molt divertida (garantides les rialles) al teatre del Seràfics.

Omplim la Platea del teatre… per veure els Platea del Taller de Teatre.

Anterior

Sentència de mort!

Següent

Èxit del primer dia de les funcions de final de curs!

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Potser t'interessa...