casa-rural-la-ermita-casas-rurales-en-canicosa-de-la-sierra-provincia-de-burgos_1f401f59668b542615aba81b0e10340c_1000_freeVine a Cal Manelic. Qui no vol descansar i gaudir de la natura en un lloc allunyat de la civilització?

 

Cal Manelic és una masia del segle XVII restaurada i reconvertida en allotjament rural. Refugi de gent que cerca trencar amb el bullici de la ciutat, refugi per a qui cerca la inspiració literària, refugi per als que cerquen retrobar l’amor i atiar la flama de la passió… A cal Manelic s’hi aplegaran les personalitats més diverses i distants, allà hi viuran aventures insòlites i descobriran facetes de la seva personalitat que mai haurien cregut que tenien

Que ve el senglar! Que ve el senglar!!!

Us convidem a passar una estona molt i molt divertida (garantides les rialles) al teatre del Seràfics.

Omplim la Platea del teatre… per veure els Platea del Taller de Teatre.