El públic dempeus!

Pares, mares, àvies, avis, algú que passava pel carrer i va entrar, tothom dret aplaudint amb ganes l’èxit dels Gags!!!

El passat 27 de febrer, unes setmanes abans del confinament que ens va tancar el teatre, els alumnes del Taller de Teatre van fer les delícies dels assistents a la platea del Seràfics.

Els nostres petits grans actors i actrius del Bambolina ens van fer riure fent de xais i d’altres personatges en una divertida història d’uns pastors maltractats que decideixen vendre’s unes ovelles que no són seves. Una obreta d’embolics i malentesos que va servir per veure el bon treball de direcció de l’Anna Ramos.

Els mitjans, els Carotes ens van fer riure molt en un càsting improvisat per fer un Hamlet. El ser o no ser… no pot ser va ser un exercici teatral amb molts canvis per veure tot el treball actoral. Bravo, companyia!

Els grans, els Màscara ens van fer un Romeu i Julieta express. Tota la companyia dalt l’escenari, fent diferents personatges; una tarima i un banc, Verona, Màntua i l’amor. En William Shakespeare també aplaudiria aquest Deconstruint Romeu i Julieta que va ser un veritable èxit.

Sort dels aplaudiments, sort de la màgia del teatre, sort de poder ser partícip del Taller aquell dia 27 perquè qui ens havia de dir que el gir inesperat seria abaixar el teló del Taller de Teatre per tancar-nos a casa tres mesos.

Creuem els dits, senyores i senyors, desitgem que Talia, musa del teatre ens acompanyi aquest nou curs.

Anterior

Consueta de Sant Francesc. Unes quantes fotos

Següent

La Calavera Còvid...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Potser t'interessa...