La companyia de teatre del Seràfics ha representat una obra que feia 400 anys que no es feia.

Una intensa gira de tres dies, quatre representacions i un miler d’espectadors per reviure la vida de Sant Francesc.

La Universitat de les Illes Balears, l’editorial Mediterrània, els Caputxins TOR de Mallorca, els Caputxins de Catalunya i Balears han promogut l’edició i recuperació de la Consueta de Sant Francesc. Nosaltres hi hem col·laborat de la millor manera que sabem, representant la consueta, fent teatre medieval.

https://www.culturalpalma.com/es/teatro/consueta-de-sant-francesc-lesglesia-del-convent-de-sant-francesc-inca/

Us ddeixem uns enllaços de la premsa.

Anterior

CURSOS TALLER DE TEATRE 2019/2020

Següent

Consueta de Sant Francesc. Unes quantes fotos

1 comentari

  1. Ha estat un luxe poder recórrer i viure l’illa amb la Consueta. El vers, la viola de roda que toca en Marc Egea, la peça del càntic de les criatures són aliment per actors i públic. Recuperar un text antic que ens explica com a cultura i saber la cura dels seus traductors i l’entusiasme des d’on es proposa són regals. I una està agraïda d’haver-ho viscut i compartit.
    Per tant, GRÀCIES i fins la propera aventura

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Potser t'interessa...