Unes millennials del s.XXI fent tragèdia del s.V aC

Les vuit components del Grup Màscara, adolescents que es mengen el món, alegres, espontànies, divertides, enèrgiques, presumides, joves, noies, estudiants, ACTRIUS… a punt per trepitjar l’escenari, a punt per trepitjar Troia en flames, a punt per ser endutes esclaves.

Troianes! Ploreu per mi…

Hècuba, Cassandra, Andròmaca, Taltibi, els heralds del Rei Agamèmnon, el gelós Menelaus i la traïdora, desgraciada, Helena de Troia, un cor incisiu i un públic atent… Tots els ingredients dels inicis del teatre, la millor de les històries, el relat d’Homer i la llarga guerra de Troia…

Doncs sí, i tant que sí, no es fa por i ens agraden els reptes. Al Taller de Teatre som valents, aquestes noies són potents i agosarades, i per això hem posat a sobre l’escenari la tragèdia d’Eurípides Les troianes.

Felicitats, Màscara!!!

 

Anterior

Èxit de Les troianes

Següent

Cartell final de curs 2018

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Potser t'interessa...