Unes millennials del s.XXI fent tragèdia del s.V aC

Les vuit components del Grup Màscara, adolescents que es mengen el món, alegres, espontànies, divertides, enèrgiques, presumides, joves, noies, estudiants, ACTRIUS… a punt per trepitjar l’escenari, a punt per trepitjar Troia en flames, a punt per ser endutes esclaves.

Troianes! Ploreu per mi…

Hècuba, Cassandra, Andròmaca, Taltibi, els heralds del Rei Agamèmnon, el gelós Menelaus i la traïdora, desgraciada, Helena de Troia, un cor incisiu i un públic atent… Tots els ingredients dels inicis del teatre, la millor de les històries, el relat d’Homer i la llarga guerra de Troia…

Doncs sí, i tant que sí, no es fa por i ens agraden els reptes. Al Taller de Teatre som valents, aquestes noies són potents i agosarades, i per això hem posat a sobre l’escenari la tragèdia d’Eurípides Les troianes.

Felicitats, Màscara!!!