Dissabte 24 de març es va estrenar Desgana amb gran èxit de públic

Teatre de butxaca va estrenar DESGANA.

Com autor del text, i espectador privilegiat, des de la segona fila, vaig veure com aquells personatges prenien vida sota una molt bona direcció de Jaume Jovells, amb un gran càsting (s’hi podia veure el bon treball d’actor i actrius cuit a foc lent amb la Cristina Simon) i una posada en escena austera, passa a la postguerra immediata,  però molt suggerent:  emmarcades en un gran Patchwork hi havia una duríssimes imatges de la Mollerussa dels anys 40 que enfortien els diàlegs dels personatges.

Desgana la interpreten, Mercè Barberà, Ramona Graus, Marta Pérez i Eloi Ponce, sota la direcció de Jaume Jovells i Cristina Simon. L’escenografia i el vestuari han estat obra de l’escenògraf Josep Massaguer.

 BRAVO!
Anterior

Estrena!!! Estrena!!! Gran estrena!

Següent

TROIANES

1 comentari

  1. Bravo! Enhorabona a l’autor del text. Deu ser emocionant ser entre el públic el dia de l’estrena… A veure si aviat la veiem a Arenys!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Potser t'interessa...