Un amor d’abans

La presentació del llibre de l’autor Ricard Gratallops coincideix amb una de les moltes visites a la biblioteca d’en Lluís Ferrer, un xicot tímid, tot cor, treballador de l’ajuntament i perdudament enamorat de la bibliotecària, la Roser. (Algú s’havia imaginat el perquè de les visites constants d’en Lluís a la biblioteca?)

En Lluís llegeix els llibres preferits de la Roser i s’imagina que és un dels protagonistes, un Christian Gray, un Comte Vronsky, un Quimet de la Plaça del Diamant.

El passat 3 de juny la biblioteca celebrava els seus 60 anys i el Taller de Teatre i el Teatre del Seràfics vam poder contribuir en aquesta festa amb el Microteatre a la biblioteca Un amor d’abans. 9 actors, més de 10 músics, 12 personatges… i més 150 espectadors !!!

En Gratallops presentant el llibre Un amor d’abans al Club de lectura de la Biblioteca

Vam actuar, vam gaudir, vam fer teatre, vam inflar-nos escoltant els aplaudiments…

Una breu sinopsi:

És possible descobrir els racons de la biblioteca a través d’una història d’amor, tendre, senzilla, innocent…?

Seguint els passos d’en Lluís, un usuari assidu,  tindrem l’oportunitat de saber com funciona la biblioteca, què ofereix, què hi podem trobar, que podem fer-hi…  Coneixerem  la biblioteca des de l’hora del conte, passant pel club de lectura, l’hemeroteca, el fons musical i l’aula d’estudi.

Serem usuaris de la biblioteca i experimentarem la fusió dels personatges literaris, sortits de les prestatgeries, i els personatges reals de la biblioteca; ens endinsarem en una mescla de trames fictícies i d’altres més versemblants; viurem la peripècia del nostre heroi enamorat  amb l’acompanyament de la música en directe.

Una manera diferent i original de visitar la biblioteca.

Comencem la gira d’Un amor d’abans per diverses biblioteques!

Anterior

Descobreix l'estrella que duus a dins

Següent

Arriben els Gags de Nadal!!!

2 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Potser t'interessa...