Benvolguts/des,

Un any més, i ja en van onze, tenim l’oportunitat i la sort de viure i veure, els propers 9,10 i 11 de Juny, unes obres magnífiques plenes de talent que ens ofereixen els alumnes del taller de teatre de l’Espai Jove.

 

Unes obres, que de ben segur que familiars i amics gaudirem gràcies a l’esforç i la il·lusió de nens i adolescents d’esdevenir grans actrius i actors.

presentadors_001

És per això, que des de la Regidoria d’Infància i Joventut estem molt orgullosos de seguir col·laborant perquè aquest taller segueixi tenint el mateix èxit de participació de cada any, fins i tot de superar-lo, i a la vegada que Arenys de Mar sigui un referent en l’art de la interpretació.

Per tot plegat, vull donar les gràcies a la col·laboració dels Seràfics, a l’entitat Homo Teatris dirigida pel nostre amic i arenyenc Roger Pou i sobretot, als veritables protagonistes que són els i les alumnes que ho han fet possible.

Carles Sala / Regidor de Joventut

CARLES-SALA

Anterior

L'Artur Iscla, una gran escola de teatre!

Següent

Èxit de Coconut Paradise

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Potser t'interessa...