Ja hem obert la NOVA página web del Taller de Teatre Espai Jove del Calisay. Estem acabant de polir la pàgina, però ben aviat podreu seguir totes les activitats del Taller de Teatre. Hi haurà fotos, vídeos, notícies, calendari… i molt més.

Un espai de comunicació i participació per difondre el dia a dia del Taller de Teatre Espai Jove del Calisay d’Arenys de Mar. Esperem que us agradi a tots: actors, actrius, pares, mares i tots els teatreros d’Arenys, de la comarca i de tot arreu!

Estem contents d’obrir aquest canal de comunicació per fer arribar per les xarxes tot allò que fem i farem al Taller. Sigueu benvinguts, i com es diu en el món del teatre abans d’una estrena: molta m….!!!

Anterior

"L'assemblea de les dones" d'Aristòfanes. Vídeo sencer. Grup Carotes

Següent

GAGS DE NADAL

8 comentaris

  1. Moltes Felicitats per la nova web, de ben segur que serà una bona eina de informació per els pares i un bon aparador per la gran feina que es fa al Taller de Teatre. Som-hi !! a fer Teatre !!

  2. Fa anys que sóc alumna del taller, i encara em sorprèn poder aprendre cada any. Tot i que es treballa en equip, en Roger Pou fa un seguiment molt personalitzat; es capaç de captar les capacitats de cada actor i potenciar-les. Totalment recomanat, et trobaràs amb un grup de gent increïble i aprendràs cada dia!

  3. El taller és una oportunitat molt bona per conèixer gent nova i fer amics, a més a més, de passar-ho bé als assajos i “quedar-se a gust” dalt de l’escenari!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Potser t'interessa...